x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Werken bij ATKB

Je hebt interesse in werken bij ATKB! We zijn altijd op zoek naar nieuwe 'doorgronders'; een van nature nieuwsgierige teamplayer met een down-to-earth mentaliteit. Gedreven specialisten, zonder negen tot vijf mentaliteit. En een goed gevoel voor humor.

Op deze pagina lees je meer over het werken bij ATKB.

ATKB als werkgever

ATKB is een adviesbureau. Wij zien onze werknemers dan ook als ons belangrijkste werkkapitaal. Wanneer je komt werken bij ATKB investeren we in je door middel van opleidingsbudgetten, zorgen we dat de juiste middelen beschikbaar zijn en staan we open voor nieuwe ideeën. Wanneer je start bij ATKB krijg je een mentor toegewezen die je door je eerste vragen heen helpt. We streven naar een duurzame bedrijfsvoering waarbij de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn.

Wij zijn doorgronders

Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee wij als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Op het gebied van Bodem & Water, Terrestrische Ecologie, Aquatische Ecologie en Geofysisch Onderzoek. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, bedrijfsleven, terreinbeheerders, waterschappen, woningcorporaties, beheerders van infrastructuur, etc.. Gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei.

lees meer

Uitdagend werk

Wij combineren onze deskundigheid met een praktische aanpak. Alleen onderzoek uitvoeren vanuit een bureaustoel? Daar geloven we niet in. Wij gaan voor een duurzaam advies dat van alle kanten bekeken is. Daarom staan wij geregeld met onze voeten in het veld om onze opdrachtgevers van deskundige adviezen te voorzien. Onze heldere en eerlijke adviezen zijn van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door een duurzaam karakter. Zodat onze opdrachtgevers ook morgen nog iets hebben aan onze adviezen van vandaag.

130 deskundige collega's door heel Nederland

Bij ATKB werken ruim 130 medewerkers, verspreid over vijf verschillende vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer). Het bureau is onderverdeeld in vier hoofddisciplines: Bodem & Water, Terrestrische Ecologie, Aquatische Ecologie en Geofysisch Onderzoek. Binnen deze disciplines worden alle projecten in teamverband uitgevoerd. Omdat wij veldwerk belangrijk vinden bij onze onderzoeksprojecten, beschikken wij naast deskundige medewerkers over eigen materieel. Om eigenhandig de benodigde informatie uit het veld te verzamelen. Dankzij onze brede expertise worden ook regelmatig multidisciplinaire projecten uitgevoerd.