x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Gisteren werden in Wageningen de grondboorkampioenschappen gehouden. Tientallen teams proberen, prachtig uitgedost, zo snel mogelijk met een edelmanboor naar een diepte van 1.20m te boren.

ATKB is dit jaar trotse hoofdsponsor van dit prachtige evenement. De grondboorkampioenschappen worden georganiseerd door studievereniging Pyrus van de Wageningen Universiteit.

Wij zetten ons graag in voor de volgende generatie milieuprofessionals en zijn betrokken bij verschillende passende milieuopleidingen. We sponsoren een aantal studieverenigingen die bij ons werkveld passen en geven excursies en gastlessen. Ook bieden we programma’s voor beroepsbegeleiding van scholieren als werknemer, trainee of stagiair.

Wil jij volgend jaar mee boren?! Kijk dan eens bij onze vacatures want volgend jaar hopen we ook mee te doen met een team! ATKB | Werken bij ATKB (at-kb.nl)